Is uw website al mobielvriendelijk?

De meeste zoekopdrachten in Google gebeuren inmiddels met mobiele telefoons en dat aantal groeit. Google geeft in de zoekresultaten voorrang aan websites die mobielvriendelijk zijn, dus je kan wel zeggen dat een mobiele versie van uw website een noodzaak is om meer bezoekers naar uw website te krijgen. Is uw website goed te gebruiken op een mobiele telefoon? Check hier of uw website mobielvriendelijk is.

Veel websites zijn nog niet (goed) geschikt voor deze mobiele bezoekers, waardoor de gebruikservaring van deze groep potentiële klanten niet goed is. En dat kost u leads en uiteindelijk omzet.

Een mobiele versie van uw website zorgt er voor dat mensen die met een smartphone surfen uw website goed kunnen gebruiken. Uw mobiele website is goed leesbaar en wordt sneller geladen dan uw reguliere website, die juist goed bekeken kan worden met een desktop-computer, laptop en tablet.

Om een idee te krijgen van hoe een mobiele website er uit kan zien kunt u met uw mobiele surfen naar deze website (http://www.schenkius.nl), waarbij u automatisch wordt doorgeschakeld naar de mobiele versie. Hieronder ziet u alvast een schermafbeelding van de versie voor smartphones.

Betrokken, vakkundig, effectief en betaalbaar. Mail of bel 06 - 41000912 voor meer informatie of een scherpe prijsopgave.

Website op mobiele telefoon

Omhoog