Website onderhoud: uw website snel en betaalbaar up-to-date

Uw website heeft regelmatig nieuwe teksten en afbeeldingen nodig om uw bezoekers over te halen om contact met u op te nemen. Regelmatig updaten is ook één van de belangrijke manieren om uw positie in Google zo hoog mogelijk te houden. Bovendien zal uw website na verloop van tijd verouderen, omdat nieuwere browsers uw website soms anders kunnen weergeven dan u wilt.

Kunt of wilt u zelf geen updates plaatsen in uw website? Neem dan contact op met Schenkius.nl om een plan van aanpak te maken. Denk hierbij aan het installeren van een makkelijk te gebruiken beheersysteem, of een onderhoudsabonnement op maat met 25% korting op het normale uurtarief. In het onderhoudsabonnement komen dan ook de social media als Facebook, Twitter en LinkedIn aan bod, zodat de kans op klantenbinding (en daarmee de kans op online rendement) toeneemt.

Ook als uw website door een ander bedrijf is gebouwd nemen wij het onderhoud graag voor onze rekening. Het optimaliseren voor Google verdient altijd speciale aandacht, zodat uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google verschijnt.

Betrokken, vakkundig, effectief en betaalbaar. Mail of bel 06 - 41000912 voor meer informatie of een scherpe prijsopgave.

Omhoog